نشست مرکز مطالعات و توسعه آموزش با مدیران مراکز مطالعات و توسعه کلان منطقه ۱۰

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، نشست هم اندیشی مرکز مطالعات و توسعه آموزش با مدیران مراکز مطالعات و توسعه آموزش کلان منطقه ۱۰ مورخ ۱۰ تیر ماه سالجاری از ساعت ۱۵ تا ۱۶ به صورت مجازی برگزار شد.
در این نشست دکتر محبوبه مافی‌نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش ضمن خیر مقدم، گزارشی از جزئیات برگزاری غرفه در همایش کشوری آموزش پزشکی بیان کرد. سپس مدیران مراکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه های کلان منطقه ۱۰ در ادامه در خصوص نحوه و پشیبرد جلسات کلان منطقه و سیاست پیش رو در جلسات همفکری کردند.
دکتر مافی نژاد ضمن بیان چالش ها و مشکلات پیش رو، ابراز امیدواری کرد که با استفاده از تجربیات و همکاری و همیاری بین دانشگاه های کلان منطقه ۱۰‌ در زمینه اجرای پروژه ها و فعالیت های مشترک بیشتر و مفیدتر، قابل حصول است.