نشست مرکز مطالعات و توسعه آموزش با نمایندگان مراکز مطالعات و توسعه کلان منطقه 10

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، نشست هم اندیشی مرکز مطالعات و توسعه آموزش با مدیران و نمایندگان مراکز مطالعات و توسعه آموزش کلان منطقه مورخ 29 آبان ماه سالجاری از ساعت 8 تا 10 به صورت مجازی برگزار شد.

در این نشست دکتر محبوبه مافی‌نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش ضمن خیر مقدم ، مقدمه‌ای بر نحوه اجرای این نشست را بیان کرد سپس در ادامه  دکتر مریم علیزاده، عضو هیات علمی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه به بیان شرح وظایفی که از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال شده بود پرداخت.

دکتر علیزاده ضمن بیان اینکه در این پروژه کلیه فعالیت‌های مراکز مطالعات و توسعه آموزش قابلیت معادل سازی با واحدهای آموزشی را پیدا خواهند کرد، به برخی از مشکلات پیش رو پاسخ داده و ادامه داد که این چالش‌ها و مشکلات به بررسی دقیق تر نیاز دارد. در پایان دکتر علیزاده با جمع آوری سوالات و چالش‌های پیش رو جلسه را جمع بندی و خاتمه داد.