وبینار شبیه سازی در دوران کویید 19

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش، وبينار شبيه سازي در دوران كوويد 19 با هدف به اشتراك گذاشتن تجربيات كشورهاي مختلف در خصوص كاربرد سيموليشن در زمان همه گيري كوويد در تاريخ 18 ژانويه 2021 مصادف با 29 دي ماه سالجاري از ساعت 16 الي 18:30 برگزار مي شود.

اين وبينار با حضور دكتر اميرعلي سهراب پور، معاون آموزشي دانشگاه و دبير علمي وبينار و با سخنرانان دكتر اليزابت كاكور پروفسور و رئيس مركز توسعه آموزش پزشكي در شهر نيويورك ايالت متحده، دكتر مليه السين- پرفسور و رئيس دپارتمان آموزش پزشكي و انفورماتيك دانشگاه هاجر تپه - تركيه، دكتر ماندانا شيرازي دانشيار دانشگاه علوم پزشكي تهران، معاون بين الملل گروه آموزش پزشكي، مدير واحد توسعه استراتژي هاي نوين آموزشي و ويزيتينگ پروفسور دانشگاه كارولينسكا سوئد برگزار خواهد شد. اين وبينار داراي 2 امتياز توانمندسازي است.

توضيح اينكه اين وبينار از طريق اسكاي روم برگزار خواهد شد لذا خواهشمند است قبل ار نصب نرم افزار فوق از فيلتر شكن    psiphon استفاده نماييد.

لينك ورود به جلسه:

براي كسب اطلاعات بيشتر لطفا اينجا كليك كنيد.

برنامه وبينار