افتتاحیه بیست و چهارمین دوره یادگار (یادگیری برای گذار به استادی)

جلسه افتتاحیه بیست و چهارمین دوره یادگار (یادگیری برای گذار به استادی) ویژه اعضای هیات علمی علوم پایه و بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران مورخ 30فروردین برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، جلسه افتتاحیه بیست و چهارمین دوره یادگار (یادگیری برای گذار به استادی) ویژه اعضای هیات علمی علوم پایه و بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۵شنبه مورخ ۳۰ فروردین ماه سالجاری در سالن G6 ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در ابتدا پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و معرفی شرکت کنندگان، دکتر قربانگل اصحابی، مدیر واحد توانمندسازی اعضای هیات علمی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، ضمن خوشامدگویی، این دوره را معرفی کرد و نحوه برگزاری دوره را توضیح داد.
در راستای این دوره، برنامه راه استاد با حضور دکتر پروین پاسالار به عنوان معلم حرفه ای و دکتر سعید پورحسن، دانشجوی سابق دکتر پاسالار، به عنوان تسهیلگر برگزار شد.
ایشان در طی صحبت صمیمانه ایی که با اساتید داشتند، تجربیات خودشان را در زمینه ایجاد انگیزه در دانشجویان، نحوه اداره کلاس، ایجاد علاقه و احترام بین استاد و دانشجو و عشق به آموزش در میان گذاشته و پرسش و پاسخ بین اساتید و دکتر پاسالار صورت گرفت.
سپس دکتر عظیم میرزازاده، بحث رویکرد علمی به آموزش علوم پزشکی را مطرح کرد و به سوالات و چالش های موجود پاسخ داد.

توضیح اینکه این برنامه برای اعضای هیات علمی (علوم پایه و بالینی) در رتبه استادیاری ضروری است و بر اساس مصوبه دانشگاه، ارائه این گواهی برای ارتقای مرتبه دانشیاری و تبدیل وضعیت از تعهدات به پیمانی الزامی است.