افتتاحیه مدرسه تابستانی دوره آموزشی نشر آموزش پزشکی (دانا)

واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مدرسه تابستانی دوره آموزشی نشر آموزش پزشکی (دانا) در روز پنج شنبه مورخ سی و یکم تیر ماه از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ به صورت مجازی افتتاح کرد

به گزارش «واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان» مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، افتتاحیه مدرسه تابستانی دوره آموزشی نشر آموزش پزشکی (دانا) در روز پنج شنبه مورخ سی و یکم تیر ماه از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ به صورت مجازی و در بستر BigBlueBotton برگزار شد.
در مراسم افتتاحیه دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه ضمن خوشامدگویی به حاضرین در جلسه، به معرفی استادان دوره و مرور برنامه دوره پرداخت. وی هدف از برگزاری این دوره کشوری را آشنایی با مفاهیم اساسی و کاربردی حوزه آموزش پزشکی و فراهم کردن فرصتی برای ورود دانشجویان به این عرصه خواند. همچنین بیان کرد در طی این دوره، دانشجویان از رشته ها و مقاطع مختلف تحصیلی، پس از تقسیم بندی در گروه های کوچک، از طریق ایجاد تعاملات هر چه بیشتر با یکدیگر و کسب تجربه های ارزنده طی انجام کارهای عملی و گروهی، با نمونه ای از انجام پروژهای آموزشی آشنا می شوند.
در ادامه مهلا خیاط رسولی، مسئول دانشجویی دوره به بیان جزئیات برگزاری مدرسه تابستانی دانا به صورت آنلاین و آفلاین پرداخت. در خصوص نحوه گروه بندی دانشجویان همراه با تسهیلگران دوره توضیح داد.
وی گفت در پایان این دوره طولی از هر گروه یک پروژه در قالب کوریکولوم دریافت می شود و بر طبق امتیاز کسب شده در طول دوره، یک گروه به عنوان گروه برتر معرفی خواهد شد. موارد کسب امتیاز توسط گروه ها شامل: حضور اعضای گروه در جلسات آنلاین، امتیاز دریافت شده در آزمون های آفلاین، انجام و ارسال کارهای گروهی در موعد مقرر، دقت نظر در انجام مراحل کار گروهی، امتیاز کسب شده از داوران زمان ارائه پروژه گروهی خواهد بود.
سپس به سوالات دانشجویان در خصوص مدرسه تابستانی دانا و حوزه آموزش پزشکی پاسخ داده شد. فیلم ضبط شده دکتر امیر علی سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه در اختیار مخاطبان دوره قرار گرفت و مراسم افتتاحیه به پایان رسید.