برگزاری دوره "بیست و دومین دوره یادگار (یادگیری برای گذار به استادی)" ویژه اعضای هیات‌علمی علوم پایه و بالینی

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه:  دوره "بیست و دومین دوره یادگار (یادگیری برای گذار به استادی)" ویژه اعضای هیات‌علمی علوم پایه و بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران از ۵ تیر تا ۱۴ تیر سالجاری از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۴ در سالن G6 ساختمان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
هدف از برگزاری این دوره توانمندسازی اعضای هیات علمی برای ایفای نقش خود به عنوان یک معلم دانشگاه در بدو ورود و آماده سازی اعضای هیات علمی جدیدالورود برای کسب توانمندی های بیشتر در طول مدت فعالیت به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه است.
اساتید این دوره به ترتیب حروف الفبا: دکتر محمد جلیلی، دکتر غلامرضا حسن زاده، دکتر هومان حسین نژاد، دکتر نسیم خواجوی راد، دکتر محمد شریعتی، دکتر ماندانا شیرازی، دکتر نرگس صالح، دکتر مریم علیزاده، دکتر مریم کرباسی، دکتر رقیه گندمکار، دکتر محبوبه مافی نژاد، دکتر آیین محمدی، دکتر الهه محمدی، دکتر عظیم میرزازاده است.
توضیح اینکه این  برنامه برای اعضای هیات‌علمی(علوم پایه و بالینی) در رتبه استادیاری ضروری است و بر اساس مصوبه دانشگاه، ارائه این گواهی برای ارتقای مرتبه دانشیاری و تبدیل وضعیت از تعهدات به پیمانی الزامی است.
لازم به ذکر است که دسترسی به مطالعه محتواهای مجازی دوره از ۱۷خرداد. تا ۱۴ تیر فراهم شده و بخش حضوری این دوره از ۵ تا ۱۴ تیرماه برگزار خواهد شد.