برگزاری چهارمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در سال جاری

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، چهارمین جلسه هم اندیشی کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در سال جاری در روز سه شنبه مورخ نهم شهریور ماه از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۱۵ به صورت وبیناری و در بستر 3B برگزار شد.
در ابتدا دکتر محبوبه مافی نژاد «مدیر واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان» در خصوص همایش بین المللی AMEE 2021 صحبت کرد و دانشجویان را به شرکت در همایش های حوزه آموزش پزشکی تشویق و ترغیب کرد. وی همچنین دانشجویان را به داشتن برنامه عملیاتی در کارگروه های دانشجویی توسعه آموزش دانشکده و مشارکت در برنامه ها و پروژه های کارگروه/ کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه فراخواند.
پس از مرور دستور جلسات، محمد امین زارع، عضو جدید همکار کمیته به معرفی خود پرداخت. سپس مهلا رسولی، عضو همکار کمیته و مسئول دانشجویی دوره آموزشی دانا گزارشی از روند برگزاری این دوره را ارائه کرد. در ادامه لیدا شفقی دبیر کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه، ضمن ارائه گزارشی از مراحل برگزاری چهارمین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش و مرور برنامه های ۶ ماهه دوم سال کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه، بر آمادگی کارگروه ها به منظور رقابت در دومین جشنواره کارگروه دانشجویی توسعه آموزش برتر که در اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد؛ تاکید کرد.
دستور جلسه بعدی، تعیین زیرگروه های کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه بود که در خصوص عنوان هر گروه با توجه به حیطه وظایفی که در پیش خواهد داشت؛ تصمیم گیری شد. مقرر شد به منظور بهره مندی از نظرات و پیشنهادات سایر اعضای کمیته، و همچنین تعیین اعضا و سرپرست هر گروه، تا ۲ روز آتی نظرسنجی و جمع بندی نهایی صورت پذیرد.