مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه

مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه

معاونت آموزشی

24 دی 1403 دوشنبه
  • تاریخ انتشار : 1395/11/30 - 10:14
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 59
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

سمینار سراسری ارزیابی صلاحیت بالینی برگزار شد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، به همت معاونت آموزشي و مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي دانشگاه و با همكاري معاونت آموزشي وزارت بهداشت، چهارمين سمينار سراسري آموزشي با موضوع ارزيابي صلاحيت باليني برگزار شد
در اين سمينار كه پنج شنبه 28 بهمن 95 در تالار ابن‌سينا برگزار شد، دكتر جليلي معاون آموزشي و رييس سمينار ارزيابي صلاحيت باليني را از  جمله موضوعات مهمي دانست كه دست‌اندركاران آموزشي با آن سروكار دارند وي افزود: اين موضوع تأثير زيادي بر فرايند يادگيري و ياددهي  دارد و اميدوارم اين سمينار كمك كند نظام ارزيابي مؤثري در بهبود سيستم آموزشي و ارتقا توانمندي‌هاي دانش‌آموختگان ايجاد شود.

معاون آموزشي دانشگاه با اشاره به‌ويژگي سمينار امسال گفت: در اين دوره  سخنران خارجي خواهيم داشت تا با  استفاده از تجارب بين‌المللي سمينار پرباري را برگزار كنيم.
وي با اشاره به بازبيني سمينار امسال با توجه به بازخوردهاي دوره‌هاي قبلي گفت: در كنار ارزشيابي كه بعد از هر سمينار انجام مي‌شود و در بازخورد مثبتي كه به ما مي‌رسد خوشبختانه با برگزاري اين سمينار فرصتي فراهم مي‌شود تا دست‌اندركاران حوزه آموزش در كنار هم بنشينند و درباره موضوعات و مسائل علمي و اجرايي كه با آن سروكار دارند تبادل‌نظر كنند.
سپس دكتر ميرزازاده دبير علمي به معرفي اهداف و برنامه‌هاي سمينار پرداخت و گفت: سمينارهاي سراسري حوزه آموزش از سال 92 آغازشده و امسال چهارمين دوره آن با موضوع ارزيابي صلاحيت باليني برگزار مي‌شود.
وي با اشاره به محورهاي سمينار گفت: ارزيابي در محل كار، ارزيابي رفتار حرفه‌اي، نظام صلاحيت باليني، ارائه بازخورد مؤثر، تحليل و ارزشيابي نظام ارزيابي، كاربرد پورتفوليو، لاگ بوك در آموزش و ارزيابي از جمله محورهايي هستند كه در اين سمينار موردبررسي قرار مي‌گيرد.
مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي با بيان اينكه 110 خلاصه مقاله به دبيرخانه سمينار ارسال‌شده افزود: از اين تعداد 74 مقاله به‌صورت پوستر، 12 مقاله به‌صورت سخنراني كوتاه ارائه مي‌شود. 24 مقاله هم به دليل انطباق نداشتن با محورهاي سمينار رد شدند.
وي با اشاره به سخنراني پروفسور cess van der Vleuten در سمينار امسال گفت: قطعاً صاحب‌نظراني در اين زمينه در كشور وجود دارند ولي خوب است كه از تجربيات بين‌المللي استفاده كنيم و ارزش‌افزوده بيشتري را توليد كنيم. اين سخنراني  به‌صورت ضبط‌شده پخش مي‌شود و پس از آن با ايشان پرسش و پاسخ به‌صورت آنلاين خواهيم داشت.
دكتر ميرزازاده با تاكيد بر اينكه در سخنراني‌ها تنوع دانشگاهي و موضوعي داريم افزود: در كنار سمينار، سمپوزيومي با موضوع الزامات و چالش‌هاي استقرار نظام ارزيابي صلاحيت باليني هم برگزار مي‌شود تا وضعيت كشور را در اين زمينه بررسي كنيم.
وي با اشاره به برگزاري پانل‌هاي موازي گفت: در سمينارهاي گذشته به‌طور معمول يك پانل را برگزار مي‌كرديم اما امسال كميته علمي با توجه به تفاوت موضوعات پانل‌هاي موازي را براي  پزشكي عمومي، پزشكي تخصصي باليني، رشته‌هاي پرستاري و مامايي و توان‌بخشي برگزار مي‌كند تا فرصت تعامل و گفتگو بيشتري فراهم شود.
مدير مركز مطالعات با اشاره به برگزاري كارگاه كشوري طراحي و اجراي آزمون اسكي گفت: اين كارگاه به همت همكاران مركز مهارت‌هاي باليني دانشگاه‌هاي علوم پزشكي شيراز و تهران در دو روز 27 و 29 بهمن‌ماه برگزار مي‌شود.
وي افزود: همچنين نمايشگاه تجهيزات آموزشي مراكز مهارت‌هاي باليني نيز در كنار اين سمينار  برپاست و علاقه‌مندان مي‌توانند از آن بازديد كنند.
دكتر ميرزازاده در پايان سخنان خود از همكاران معاونت آموزشي و مركز مطالعات دانشگاه و دانشگاه‌هاي علوم پزشكي سراسر كشور كه در برگزاري اين سمينار مشاركت كردند قدرداني كرد.

گالري عكس

 

  • گروه خبری : اخبار مرکز
  • کد خبر : 192480
کلمات کلیدی
محبوبه مافی نژاد
تهیه کننده:

محبوبه مافی نژاد

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه