برگزاری اولین جلسه کارگاه انگیزه یادگیری و چهار ستون آموزش: استاد، دانشجو، نظام آموزشی و جامعه

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش واحد مدرسین: کارگاه "انگیزه یادگیری و چهار ستون آموزش: استاد، دانشجو، نظام آموزشی و جامعه" در روز دوشنبه مورخ 19 دی ماه 1401 در سالن قریب دانشکده پزشکی برگزار شد.

در روز اول این دوره با هدف ارتقای دانش، نگرش و مهارت اعضای هیات علمی در خصوص انگیزه تحصیلی و روش‌های مدیریت آن در آموزش علوم پزشکی، دو کارگاه " نشانگرهای یک کلاس پر انگیزه"  و " تدریس انگیزشی" برگزار شد.

در ابتدا دکتر علی نوروزی مدرس کارگاه ضمن خوشامدگویی به بیان مقدمه ای درخصوص اهمیت انگیزه تحصیلی پرداخت و توضیحاتی درباره نکات انگیزشی و ارتقای انگیزه درونزاد در کلاس درس و دانشجویان ارائه داد. سپس ضمن انجام کار گروهی توسط شرکت کنندگان، برنامه به صورت تعاملی با بحث و گفتگو، تبادل نظر و پاسخگویی به سوالات ادامه یافت و در پایان جمع بندی مطالب ارائه شده صورت پذیرفت.

شایان ذکر است جلسه بعدی این کارگاه در روز دوشنبه 26 دی ماه سال جاری برگزار خواهد شد.