برگزاری کارگاه انگیزه یادگیری و چهار ستون آموزش: استاد، دانشجو، نظام آموزشی و جامعه

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازی اعضای هیات علمی کارگاه "انگیزه یادگیری و چهار ستون آموزش: استاد، دانشجو، نظام آموزشی و جامعه" مطابق با برنامه ارائه شده در روزهای دوشنبه 19 دی ماه ساعت 16-12 و دوشنبه 26 دی ماه ساعت 14-12 به صورت حضوری برگزار می گردد.

در این کارگاه سعی شده است راهکارهایی برای ارتقای دانش، نگرش و مهارت اعضای هیات علمی در خصوص انگیزه تحصیلی و روش‌های مدیریت آن در آموزش علوم پزشکی ارائه و تمرین شود. این کارگاه دارای 6 امتیاز توانمندسازی آموزشی برای اعضای هیات علمی است. ثبت نام از طریق سامانه توانا به آدرس tavana.tums.ac.ir می باشد (برای افرادی که اولین بار وارد سامانه توانا می شوند نام کاربری و کلمه عبور کدملی است).

جهت دریافت اطلاعات بیشتر می­ توانید با  شماره تلفن ۸۸۹۵۵۸۴۶– 88955016 داخلی 312 تماس حاصل فرمایید.

Enter your desired term to search
Theme settings