اختتامیه دوره آموزش نشر آموزش پزشکی (دانا)

اختتامیه دوره آموزش نشر آموزش پزشکی (دانا) در روز سه شنبه مورخ دوم شهریور ماه از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۸:۳۰ و در بستر اسکای روم برگزار شد

به گزارش «واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان» مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران، اختتامیه مدرسه تابستانی دوره آموزش نشر آموزش پزشکی (دانا) در روز سه شنبه مورخ دوم شهریور ماه از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۸:۳۰ و در بستر اسکای روم برگزار شد.
دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه در ابتدای این نشست مجازی ضمن خوشامدگویی به دانشجویان، به مرور اجمالی دوره پرداخت. وی با اشاره به ایجاد رقابت سازنده در فرایند کار تیمی دوره دانا، هدف اصلی از انجام پروژه را تمرین نگارش یک کوریکولوم آموزشی در حیطه های مختلف آموزش پزشکی بیان کرد.
در ادامه با حضور دکتر مافی نژاد، دکتر عظیم میرزازاده، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مهلا رسولی، مسئول دانشجویی دوره، ترتیب ارائه پروژه های دانشجویان با قرعه کشی تعیین شد و ارائه دهندگان از هر گروه به توضیح کوریکولوم پیشنهادی گروه خود پرداختند. پس از ارائه کل پروژه ها، دکتر میرزازاده و دکتر مافی نژاد نقاط قوت و ضعف کوریکولوم ها را بیان کرده و بازخوردهایی به منظور بهبود نگارش و کیفیت کار هر گروه ارائه کردند.
در پایان ضمن داوری پروژه های ارائه شده و جمع بندی امتیاز فعالیت های هر گروه در طول دوره با توجه به معیارهای در نظر گرفته شده، گروه برگزیده معرفی شد. دوره دانای سال ۱۴۰۰ با برگزاری ۱۴ مبحث همزمان و غیر همزمان در حوزه آموزش پزشکی با ثبت چندین عکس یادگاری به پایان رسید.