اعلام زمان برگزاری کارگاه کمتازیا

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه «تدوین محتوا با نرم افزار کمتازیا»، در روز چهارشنبه مورخ 15 آذر ماه از ساعت 14:30 تا 16، توسط غزاله عفیفی راد، عضو همکار کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه و دانشجوی دکترای تخصصی باکتری شناسی پزشکی برگزار خواهد شد.
علاقمندان به شرکت در این کارگاه که به صورت مجازی و در بستر اسکای روم برگزار می شود؛ به منظور کسب اطلاعات بیشتر می توانند در ساعات اداری به شناسهeducation_2000@  در تلگرام پیام دهند یا با شماره تماس 88955846 داخلی 309 در ارتباط باشند.
توضیح اینکه، کلیه برنامه ها و اخبار واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان در تلگرام این واحد با نام کاربری @students_EDC_TUMS و اینستاگرام واحد به شناسه stu.edu.tums@ اطلاع رسانی می شود.

Enter your desired term to search
Theme settings