برگزاری دهمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دهمین جلسه هم اندیشی کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در سال جاری، در روز یکشنبه مورخ بیست و چهارم بهمن ماه از ساعت ۱۷ تا ۱۹ به صورت وبیناری و در بستر اسکای روم برگزار شد.
در ابتدا دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات دانشگاه با توجه به معرفی اعضای جدید کمیته دانشجویی توسط دفاتر توسعه آموزش دانشکده ها به این مرکز، به توضیح فعالیت های کمیته و اهداف آن از جمله توانمندسازی دانشجویان، شناسایی فعالان حوزه توسعه آموزش و قدردانی از ایشان و ... پرداخت. پس از معارفه هر یک از اعضای کمیته و بیان سابقه فعالیت های خود در حوزه توسعه آموزش، دکتر مریم کرباسی مطلق، معاون واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان و سرپرست کارگروه واحد بین الملل دانشجویی در خصوص فعالیت های این کارگروه صحبت کرد؛ و از برگزاری وبینار بین المللی با حضور دانشجویان داخلی و خارجی متخصص در حوزه آموزش پزشکی در روز سه شنبه مورخ هفدهم اسفند ماه، راس ساعت 17 خبر داد. همچنین از دانشجویان پردیس بین الملل دانشگاه به منظور برقراری ارتباطات گسترده با فعالان حوزه توسعه آموزش در سطح بین المللی دعوت بعمل آورد.
در ادامه رقیه عفیفی راد، علی وحدتی، دکتر مریم کرباسی مطلق، لیدا شفقی، حنانه بلوکات سرپرست/ عضو کارگروه های کمیته، به منظور آشناسازی اعضای جدید و جذب آنها در کارگروه خود، به بیان شرح وظایف و فعالیت های هر کارگروه پرداختند. سپس رقیه عفیفی راد، سرپرست کارگروه توانمندسازی دانشجویان در خصوص پخش آنلاین سلسله برنامه های اینستاگرامی 30 دقیقه ای با موضوع «فارغ التحصیلی از لنز آموزشی، چالش ها و فرصت ها» خبر داد. وی هدف از برگزاری این لایوها را آشنایی دانشجویان با فارغ التحصیلان برتر هر رشته، شنیدن چالش ها و تجربیات دوران دانشجویی به منظور طی کردن مسیری هموارتر بیان کرد. طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، لایوها در روزهای دوشنبه هر هفته برگزار خواهد شد. اولین مصاحبه در روز دوشنبه مورخ 25 بهمن ماه، از ساعت 19 تا 19:30 برگزار خواهد شد.
 همچنین حنانه بلوکات، عضو کارگروه پژوهش و توسعه آموزش، با بیان اینکه یکی از برنامه های این کارگروه، بررسی مقاله های مربوط به حوزه آموزش پزشکی در قالب برگزاری ژورنال کلاب است؛ به ارائه اولین ژورنال کلاب پرداخت. مقاله ای که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت، روان سنجی ابزار "فهرست مشارکت دانشجویان دانشگاه" برای بررسی میزان مشارکت شناختی، انگیزشی و رفتاری دانشجویان مقطع علوم پایه رشته پزشکی نام داشت.
در پایان لیدا شفقی، دبیر کمیته دانشجویی، از روند برگزاری چهارمین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش در سال جاری، حیطه ارسال آثار، جوایز اهدا شده و ... گزارشی را ارائه کرد.