برگزاری سومین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، سومین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در روز شنبه مورخ بیست و هفتم خرداد ماه از ساعت ۱۶:۰۰ تا ۱۷:۴۵ به صورت حضوری برگزار شد.
دکتر محبوبه مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، در ابتدای جلسه ضمن خوشامدگویی به حاضرین و ابراز خرسندی از حضور در جمع پرشور دانشجویان به خصوص در واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، دکتر نسترن مقبولی متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و عضو هیئت علمی دانشگاه را که یکی از پایه گذاران و فعالان حوزه منتورینگ در دانشکده پزشکی است به عنوان مدیر جدید واحد معرفی کرد و انتصاب ایشان را به این سمت تبریک گفت.
پس از معارفه دکتر مقبولی و بیان شرح مختصری از فعالیت های خود، و همچنین معارفه حاضرین در جلسه پیام خانلری، عضو کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه به ارائه ژورنال کلاب پرداخت. در این جلسه مقاله ای با عنوان  The Education of Medical Students in Human Factors – A National Survey به نقد و بررسی گذاشته شد.
در ادامه این نشست، زهرا ایران پور مبارکه دبیر کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه، عناوین وبینارهای بین المللی، دوره ها و کارگاه های نیازسنجی شده، برای برگزاری در سال جاری را با حاضرین در جلسه به اشتراک گذاشت. مقرر شد پس از لحاظ کردن پیشنهادات و نهایی سازی برنامه ها، برای اطلاع رسانی به دانشجویان، از طریق شبکه های مجازی مربوط به واحد اقدام شود.