برگزاری نهمین جلسه هم اندیشی کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در سال جاری

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، نهمین جلسه هم اندیشی کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در سال جاری در روز سه شنبه مورخ بیست و هشتم دی ماه از ساعت ۱۷ تا ۱۹ به صورت وبیناری و در بستر اسکای روم برگزار شد.
در این نشست غزاله عفیفی راد، سرپرست کارگروه توانمندسازی آموزشی دانشجویان و لیدا شفقی، دبیر کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه به ترتیب اساس نامه «کارگروه توانمندسازی آموزشی دانشجویان» و «کارگروه پایش و توسعه فعالیت های کارگروه های دانشجویی» را ارائه کردند. پیشنهادات حاضرین در جلسه، به منظور تکمیل و نهایی سازی اساس نامه ها مد نظر قرار گرفت.
در ادامه دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، اعضای کمیته را به ارائه ایده های خود در خصوص روند برگزاری پنجمین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش دعوت کرد.