برگزاری وبینار معرفی جشنواره های آموزشی

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران، وبینار معرفی جشنواره های آموزشی و شرایط آن به میزبانی دانشکده بهداشت در روز یکشنبه مورخ چهارم تیر ماه به مدت یک ساعت برگزار شد. دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه در این وبینار در خصوص جشنواره دانشجویی توسعه آموزش، جشنواره کارگروه برتر دانشجویی توسعه آموزش، جشنواره ابن سینای دانشجویی و اساتید، جشنواره شهید مطهری توضیح داد. دکتر مافی نژاد از علاقمندان به ارسال آثار به این جشنواره ها دعوت کرد برای آشنایی بیشتر و اطلاع دقیق از موارد جزئی تر به مطالعه کتابچه این جشنواره ها که بر روی سایت مرکز بارگذاری شده است، مشاهده نمونه تجارب از زبان برگزیدگان، مطالعه دقیق شیوه نامه ها و ضوابط و بررسی فرم های داوری، مشاوره با متخصصان و افراد دارای تجربه در این حوزه و دنبال کردن اخبار در شبکه های اجتماعی مربوطه بپردازند. در پایان این وبینار نیز به سوالات افراد پاسخ داده شد.
توضیح اینکه علاقمندان می توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، از راه ارتباطی زیر استفاده نمایند:
وب سایت مرکز مطالعات دانشگاه https://edc.tums.ac.ir/