برگزاری چهارمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، چهارمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در سال جاری در روز شنبه مورخ سی و یکم تیر ماه از ساعت 16 تا 17:30 برگزار شد.
در ابتدا سارینا زارع عضو کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه به ارائه مقاله ای با عنوان  Why do students struggle in their first year of medical school? A qualitative study of student voices  در قالب ژورنال کلاب پرداخت. سپس زمان برگزاری دوره درنا،  مباحث و استادان دوره اعلام شد.
همچنین نحوه برگزاری، مدرسان و مباحث در نظر گرفته شده برای مدرسه تابستانی پژوهش در آموزش مورد بررسی قرار گرفت؛ و نظرات و پیشنهادات حاضرین در جلسه به منظور نهایی سازی برنامه لحاظ شد. در ادامه برای برگزاری اولین وبینار بین المللی در سال جاری و برگزاری جشنواره ایده نوآورانه تصمیماتی اتخاذ شد.