برگزاری کارگاه اصول و فنون مذاکره

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دومین جلسه از دوره پیشرفته «مهارت های نرم برای دانشجویان» در روز دوشنبه مورخ بیست و دوم خرداد ماه سال جاری به صورت حضوری برگزار شد.
هدف از برگزاری این دوره، آموزش مهارت های نرم به منظور ارتقای مهارت های فردی و اجتماعی و توسعه سبک زندگی ویژه دانشجویان کلیه رشته- مقاطع علوم پزشکی برگزار شد.
دکتر ابوالفضل صلواتی ‌زاده، مدرس دوره ‌های تخصصی مهارت ‌های نرم در ایران و امارات در این کارگاه به تدریس اصول و فنون مذاکره پرداخت. وی گفت: مجمع جهانی اقتصاد هر 5 سال یک بار، مهمترین مهارت ها را معرفی می کند. مهارت حل مسئله، تفکر نقادانه، تاب آوری و ... مهارت هایی است که لازم است همه افراد تا سال 2020 کسب نمایند و از جمله این مهارت ها اصول مذاکره است.
آگاهی از اصول و فنون مذاکره برای هر فردی به منظور داشتن گفتگوی موثر مورد نیاز است و در صورتیکه که نتیجه برد-برد داشته باشد رضایت دو طرف را تامین می کند. عضو کارگروه پاسخگویی اجتماعی و عدالت آموزشی معاونت آموزشی وزارت بهداشت در خصوص مراحل مذاکره، راهبردهای اساسی در مذاکره، سبک های مذاکره، آداب جلسات مذاکره، شیوه های بن بست شکنی در مذاکرات تجاری، رمز موفقیت در مذاکره و ... توضیح داد و پس از پاسخ گویی به سوالات دانشجویان جلسه خاتمه یافت.