18 مهر 1403 چهارشنبه

آخرین روز برنامه پخش همزمان کنفرانس بین المللی آموزش پزشکی amee2017

آخرين روز پخش همزمان كنفرانس بين المللي آموزش پزشكي amee2017 در سالن اجلاس در حال برگزاري است. برنامه امروز نيز  تركيبي از پخش سخنراني هاي عمومي و سمپوزيوم است كه بطور مستقيم از شهر هلسينكي كشور فنلاند و بطور همزمان پخش مي گردد. همانند روزهاي گذشته پس از پخش هر برنامه جلسه بحث و تبادل نظر با حضور اعضاي پانل برگزار مي شود.  مورد بحث امروز  شامل موارد ذيل مي باشد:

Symposium 9A:  The future of MOOCs in the medical education continuum: hype or panacea?

Symposium 10A:  Is the traditional lecture still relevant? Is the traditional physical examination still relevant?

Plenary 11A:  Helping doctors and patients make sense of health statistics

PechaKucha 11B:  Topics - Learning analytics and big data; Anatomy teaching; Gender issues in medical education; Interprofessional education; Mind the gap - junior doctor or young educator?