آغاز ثبت نام بیست و یکمین دوره یادگار-یادگیری برای گذار به استادی(دوره مهارت های آموزشی پایه)

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، این دوره به عنوان دوره شرط ارتقاء به مرتبه دانشیاری محسوب می شود و برای همه اعضای هیأت علمی آموزشی جدیدالورود اعم از پیمانی، قراردادی، متعهدین خدمت و سرباز هیأت علمی در دو سال اول فعالیت به عنوان عضو هیأت علمی مشغول به خدمت هستند و همچنین متقاضیان ارتقای رتبه علمی امتیازات آموزشی الزامی است. تاریخ شروع دوره 6 آذرماه تا  11 دی ماه سال جاری است

شرکت­ کنندگان واجد شرایط می ­توانند از طریق سامانه توانا به آدرس http://tavana.tums.ac.ir تا تاریخ 1401/8/19 ثبت نام کنند.(یوزر و پسورد برای افرادی که اولین بار وارد سامانه توانا می­ شوند کد ملی است)

لطفا اساتید توجه داشته باشند این دوره همان دوره مهارت های آموزشی پایه است که با عنوان جدید (یادگار) در حال برگزاری است.

ارتباط با ما ۸۸۹۵۵۸۴۶ داخلی ۳۰۲٬،۳۰۱