آغاز ثبت نام در دوره درنا

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، دومین دوره آموزشی درنا (اصول سخنرانی موثر) در مرداد ماه سال جاری برگزار خواهد شد. مهلت ثبت نام در دوره از دوم تا دهم و طول دوره از دوازدهم تا بیست و نهم مرداد ماه است. کلیه جلسات دوره از ساعت 17 تا 18:30 به صورت وبینار آنلاین و در بستر اسکای روم برگزار می شود. این دوره ویژه دانشجویان رشته مقاطع مختلف علوم پزشکی در سطح کشور است و هزینه ثبت نام آن برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران 100 هزار تومان و برای دانشجویان سایر دانشگاه های علوم پزشکی 250 هزار تومان است.
دانشجویان علاقمند به شرکت در این دوره می توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر به education_2000���� در تلگرام پیام دهند.
 برنامه دوره در اینجا قابل مشاهده است

دانشجویان پس از پایان دوره از مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه گواهی معتبر دریافت خواهند کرد. شماره تماس 88955846 و 88955016 با داخلی 309 پاسخگوی سوالات عزیزان است.