اختتامیه اولین دوره مدرسه جامع تابش

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، اختتامیه اولین مدرسه جامع دوره تابش (توانمندسازی ایده برتر شو) در روز چهارشنبه مورخ بیست و دوم آذر ماه سال 1402 از ساعت 13 تا 17 برگزار شد. در این مراسم دکتر سید فرشاد علامه، معاون آموزشی دانشگاه، دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دکتر نسترن مقبولی، مدیر واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، دکتر مریم کرباسی مطلق، عضو هیئت علمی دانشگاه و اعضای گروه های راه یافته به مرحله دوم (مرحله عملی) دوره حضور داشتند.

جلسه اختتامیه با پخش آیات نورانی کلام وحی و سرود جمهوری اسلامی ایران و انجام قرعه کشی به منظور مشخص نمودن ترتیب ارائه تیم ها به طور رسمی شروع شد. در ابتدا زهرا ایران پور مبارکه، دبیر کل دوره به ارائه گزارشی از روند برگزاری نخستین دوره تابش، و دکتر علی ریحانیان، دبیر علمی دوره، به بیان گزارشی در خصوص روند منتورینگ و مشاوره تخصصی تیم ها پرداختند؛ سپس ارائه دهندگان، به ترتیب قرعه، در خصوص ایده ارسالی تیم خود توضیح داده و ضمن توجه به پیشنهاد داوران و نکات مطرح شده، به سوالات ایشان پاسخ دادند.

در ادامه دکتر علامه، پس از قدردانی از دانشجویان شرکت کننده در این رقابت، تاکید کرد؛ ایده ها با حمایت های دانشگاه بعد از طی فرایند تبدیل ایده به محصول/فرایند، به ثمر خواهند نشست. دکتر مافی نژاد نیز ضمن ابراز خرسندی از تنوع ایده ها در رشته-مقاطع تحصیلی مختلف و ارائه راهکارهایی در نگارش هر چه دقیق تر ایده ها، به تشویق و ترغیب دانشجویان برای شرکت در جشنواره ملی ایده های نوآورانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پرداخت. دکتر کرباسی مطلق و دکتر مقبولی نیز بر پیگیری دانشجویان برای اجرایی شدن ایده های مطرح شده تاکید کردند.

در حین ایراد هر سخنرانی، داوران به ارزیابی هر ایده بر طبق چک لیست مشخص پرداختند و در نهایت جمع بندی آرا صورت گرفت و 3 تیم از 10 تیم شرکت کننده در این دوره، به عنوان صاحبان ایده های برتر اولین مدرسه جامع تابش معرفی شدند. این مراسم با اهدای لوح و جوایز نقدی به 3 گروه برتر، تقدیر از دبیر کل و دبیر علمی دوره و منتورهای گروه ها پایان پذیرفت.