18 مهر 1403 چهارشنبه

ارزیابان بیرونی اعتباربخشی آموزشی وزارت بهداشت از بیمارستان پوست رازی بازدید کردند

باهدف تبادل تجربيات و بهبود كيفيت فعاليت‌هاي آموزشي، ارزيابان بيروني اعتباربخشي آموزشي وزارت بهداشت از بيمارستان پوست رازي بازديد كردند.

به گزارش روابط عمومي بيمارستان پوست رازي، روز دوشنبه دوازدهم تيرماه سال 1396، در راستاي اعتباربخشي آموزشي، بازديد ارزيابان بيروني اعتباربخشي آموزشي از بيمارستان پوست رازي انجام شد.
در اين ارزيابي كه باهدف تبادل تجربيات و بهبود كيفيت فعاليت‌هاي آموزشي صورت گرفت، جلسه تئوري 3 ساعته در خصوص ارائه مستندات و توضيحات مكتوب آموزشي تشكيل شد و در ادامه، بازديد عملياتي 2 ساعته از درمانگاه‌ها و بخش‌ها به عمل آمد.
ابتدا دكتر عزيز پور مسئول دفتر توسعه آموزش و رابط اعتبار بخشي بيمارستان، به ارائه و معرفي گروه پوست، برنامه‌هاي آموزشي دستياران، برنامه كلاس كارورزان و كارآموزان و چگونگي برنامه باليني بخش‌ها واحدها و برنامه حضور اساتيد در كلاس‌ها و درمانگاه‌هاي بيمارستان همراه با ارائه اسلايد پرداخت.
سپس دكتر نرگس قندي معاون آموزشي بيمارستان نيز مستندات آموزشي را با توضيحات مكتوب ارائه داد.
دكتر مرتضوي مدير گروه پوست نيز به معرفي كوتاه از برنامه آموزشي بيمارستان و گزارش ساليانه آن به دانشكده پزشكي پرداخت.
دكتر عابديني رئيس بيمارستان نيز تأكيد بر نقاط قوت را عامل مهم در پيشرفت آموزش بيمارستان دانست و همچنين نتيجه اين روند را عملياتي و قابل اجرايي بودن آن عنوان كرد.
دكتر اسلامي ارزياب اعتباربخشي، با بيان محاسن اعتباربخشي، گزارش عملكرد آموزش بخش‌ها و تدوين برنامه جامع عملكرد سيستم آموزشي، اعتباربخشي را منجر به تعيين جايگاه‌ها و مشخص شدن ايرادها در رفع آن ها دانست.
در ادامه، ارزيابان بازديد عملياتي خود را به مدت دو ساعت، ضمن مشاهده حضوري و مصاحبه كوتاه با دستياران، كارورزان، كارآموزان و بيماران و همچنين مشاهده حضوري ويزيت اساتيد و دستياران در درمانگاه انجام دادند.
در پايان، دكتر اسلامي مراتب قدرداني خود را از گروه آموزشي بيمارستان اعلام و اظهار داشت: از اين بابت خدا قوت مي‌گويم و آرزوي موفقيت و سعادت روزافزون براي همه شما دارم چراكه بسيار علاقه‌مند هستيد و خيلي خوب و باانگيزه تلاش مي‌كنيد و تلاش مستمر نيز حتماً نتيجه‌بخش خواهد بود. مواردي را كه در مستندات داراي نقص بود، مشاهده كردم، عملاً كارها انجام‌شده است و بنده شخصاً اين موارد را عالي مي‌بينم زيرا هم نيتتان خير است و هم دلسوزانه تلاش مي‌كنيد.
در جلسه تئوري 3 ساعته ارزيابان بيروني، دكتر مهين اسلامي شهربابكي فوق تخصص روانپزشكي كودكان و نوجوانان و رئيس بيمارستان شهيد بهشتي كرمان، دكتر سودابه شهيد ثالث دانشيار راديوتراپي انكولوژي دانشگاه علوم پزشكي مشهد، دكتر نرگس قندي معاون آموزشي، دكتر ارغوان عزيز پور مسئول دفتر توسعه آموزش و رابط اعتباربخشي بيمارستان و معصومه شاه‌حسيني مسئول آموزش بيمارستان پوست رازي حضور داشتند.
لازم به توضيح است در اين جلسه، دكتر ربابه عابديني رئيس بيمارستان و دكتر مرتضوي مدير گروه پوست نيز حضور يافتند.

گالري تصاوير