اعلام آثار برگزیده «سومین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش»

سومين جشنواره دانشجويي توسعه آموزش، در روز سه شنبه مورخ ۸ مهر ماه سال جاري از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۶:۰۰ به صورت وبيناري برگزار شد. در اين همايش كه با استقبال پرشور مخاطبان در فضاي مجازي روبرو شد، دكتر محبوبه مافي نژاد «معاون مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه»، دكتر هومان حسين نژاد «مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه»، دكتر اميرعلي سهراب پور «معاون آموزشي دانشگاه» و دكتر عظيم ميرزازاده «عضو هيات علمي دانشگاه» به ترتيب به ايراد سخنراني در حوزه توسعه آموزش پرداختند.
سپس آثار برگزيده جشنواره معرفي شد. لازم به ذكر است، بر اساس داوري انجام شده در مرحله اول، از مجموع ۵۹ اثر ارسالي به دبيرخانه جشنواره، ۱۶ اثر به مرحله نيمه نهايي راه يافتند كه شامل ۷ فرايند آموزشي، ۶ ايده آموزشي و ۳ اثر پژوهش در آموزش بود. صاحبان آثار در قالب كليپ هاي تهيه شده به رقابت با يكديگر پرداختند كه از اين ميان ۵ اثر (۲ فرايند آموزشي، ۲ ايده آموزشي و ۱ اثر پژوهش در آموزش) به عنوان برگزيدگان نهايي سومين جشنواره دانشجويي توسعه آموزش معرفي شدند.

✅ فرايندهاي برتر آموزشي:

عنوان فرايند: ادغام عمودي در آموزش مفاهيم پايه مراقبتي با به كارگيري بازي وارسازي تيمي و رقابتي
مجري/ صاحب فرايند: تيم دانشجويي دانشكده پرستاري و مامايي
مبلغ هديه: ۳۵ ميليون ريال

عنوان فرايند: برگزاري جلسات يادگيري مبتني بر حل موارد باليني براي دانشجويان مقطع علوم پايه پزشكي
مجري/ صاحب فرايند: تيم دانشجويي دانشكده پزشكي
مبلغ هديه: ۳۵ ميليون ريال

✅ ايده هاي برتر آموزشي:

عنوان ايده: طراحي سيستم تصميم يار مبتني بر موبايل مديريت بيماران كانديد پيوند ريه
مجري/ صاحب ايده: تيم دانشجويي دانشكده پيراپزشكي
مبلغ هديه: ۱۵ ميليون ريال

عنوان ايده: ارائه خودارزشيابي ويدئويي در آموزش مهارت هاي مراقبت پرستاري
مجري/ صاحب ايده: تيم دانشجويي دانشكده پرستاري و مامايي
مبلغ هديه: ۱۵ ميليون ريال

✅ پژوهش برتر آموزشي:

عنوان پژوهش: نهادينه سازي ارتباط با صنعت در دانشجويان علوم پزشكي: طراحي، اجرا و ارزيابي كارگاه مبتني بر كار تيمي در دانشگاه علوم پزشكي تهران
مجري/ صاحب پژوهش: تيم دانشجويي دانشكده پزشكي
مبلغ هديه: ۲۰ ميليون ريال

توضيح اينكه، مجري اثر برگزيده مي تواند با در دست داشتن كارت ملي، به حسابداري معاونت آموزشي واقع در طبقه هفتم ستاد مركزي دانشگاه مراجعه نموده و هديه نقدي خود را دريافت نمايد.
همچنين گفتني است كليه آثار برتر ارائه شده در روز جشنواره، مي توانند جهت دريافت گواهي به مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي تهران مراجعه نمايند.‌

لازم است پيش از حضور فيزيكي، از مهيا بودن وجه نقد و گواهي اطمينان حاصل شود.