اعلام اسامی برگزیدگان مسابقه تدوین محتوای الکترونیکی

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران، جوایز برگزیدگان مسابقه «تدوین محتوای الکترونیکی» اهدا شد. این مسابقه ویژه دانشجویان رشته- مقاطع مختلف علوم پزشکی دانشگاه بود که اطلاع رسانی برای شرکت در آن در هفته آموزش سال جاری انجام شد.

مسابقه تدوین محتوای الکترونیکی، به پیشنهاد مرکز مطالعات و توسعه آموزش و با حمایت معاونت آموزشی دانشگاه، با هدف مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در حوزه توسعه آموزش اجرا شد. علاقمندان به شرکت در مسابقه، محتوای الکترونیکی را بر مبنای موضوع درخواستی دانشکده محل تحصیل خود تهیه و ارسال کردند، پس از انجام مراحل داوری در سطح دانشکده و دانشگاه، اسامی برگزیدگان برای دریافت هدایا به واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان اعلام شد. اسامی منتخبین بدون اولویت بندی به شرح زیر است:

1. زهرا صالحی از دانشکده تغذیه و رژیم شناسی
  2. مهسا شاکری از دانشکده پزشکی