اعلام اسامی پذیرفته شدگان هشتمین دوره دانا

به گزارش واحد توانمندسازي و مشاركت آموزشي دانشجويان، هشتمين دوره آموزشي نشر آموزش پزشكي (دانا) در پاييز سال جاري برگزار خواهد شد. اين دوره طولي مشتمل بر ۱۱ كارگاه در حوزه هاي ياددهي و يادگيري، طراحي كوريكولوم، ارزيابي دانشجو و .... است؛ و با حضور جمعي از اساتيد حوزه آموزش پزشكي و تسهيل گران كارگاه ها به دو صورت همزمان و غير همزمان اداره مي شود. دوره دانا در سال جاري در  ۲۴ آذر ماه افتتاح شده و تا ۲۵ دي ماه ادامه خواهد داشت.
با توجه به ظرفيت محدود دوره دانا، همه ساله پس از بررسي رزومه و انگيزش نامه متقاضيان كه از دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور هستند، تعدادي پذيرش مي شوند؛ كه اين امكان در سال جاري براي ۳۶ نفر از بين  ۱۱۳ دانشجوي ثبت نامي اوليه در دوره فراهم شد. اطلاعات تكميلي دوره براي پذيرفته شدگان نهايي دوره از طريق پست الكترونيك ارائه شد.