اعلام زمان برگزاری سومین وبینار بین المللی واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، سومین وبینار بین المللی این واحد در روز سه شنبه مورخ بیست و سوم آذر ماه سال جاری مصادف 14th December, 2021 از ساعت 17 تا 19 به وقت ایران و در بستر ZOOM برگزار می شود.

موضوع این وبینار Student as an Inevitable Part in the learning Environment  است و سخنرانان آن دکتر یوناس نوردکوئیست، دکتر امیرعلی سهراب پور و دکتر ماندانا شیرازی هستند.

دسترسی به این وبینار دو ساعته که شامل امتیاز توانمندسازی آموزشی نیز می شود از طریق این لینک امکان پذیر خواهد بود.

Meeting ID: 845 1490 0338

Passcode: TUMS

به منظور مشاهده صفحه ثبت نام در وبینار، صفحه اصلی برنامه، صفحات اطلاع رسانی در لینکدین و فیس بوک  و ثبت برنامه در گوگل کلندر اینجا کلیک فرمایید.

توضیح اینکه به منظور دریافت گواهی این وبینار ضروریست نام و نام خانوادگی به طور کامل (همراه با پسوند و پیشوند) در فرم ثبت نام وارد شود.