اعلام زمان پنجمین پخش زنده اینستاگرامی «دایره المعارف فارغ التحصیلی»

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، این واحد اقدام به پخش زنده برنامه های اینستاگرامی با عنوان «دایره المعارف فارغ التحصیلی» کرده است. هدف از برگزاری این نشست های مجازی، آشناسازی دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مختلف علوم پزشکی با کسب صلاحیت های حرفه ای یا مهارت های نرم مورد نیاز در دوران دانشجویی به منظور هموارسازی مسیر پیشرو و پیشگیری از سردرگمی پس از فراغت از تحصیل است.
بدین منظور پنجمین نشست اینستاگرامی با موضوع «چالش ها و فرصت های فارغ التحصیلی» در روز یکشنبه، مورخ بیست و یکم فروردین ماه، ساعت 21:00 با حضور دکتر حامد پورخسروی، دستیار گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزار خواهد شد. علاقمندان می توانند این برنامه را در پیج اینستاگرام واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان “stu.edu.tums”  مشاهده نمایند. کانال تلگرام واحد به منظور کسب اطلاعات بیشتر@ Stedents_EDC_TUMS  است.