اعلام مراسم اختتامیه «ششمین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش»

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، «ششمین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش»، ویژه دانشجویان رشته- مقاطع مختلف علوم پزشکی، در روز سه شنبه مورخ نهم آبان ماه سال جاری از ساعت 13:30 تا 16:30 برگزار خواهد شد.

در این مراسم از دو فرایند توسعه آموزش و یک طرح پژوهش در آموزش دانشجویی و همچنین از دو پژوهشگر برتر دانشگاهی در حوزه آموزش پزشکی با اهدای لوح و جوایز نقدی تقدیر به عمل خواهد آمد.

این مراسم با حضور دکتر سید فرشاد علامه، معاون آموزشی دانشگاه، دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و دکتر نسترن مقبولی، مدیر واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان برگزار خواهد شد؛ و دکتر ابوالفضل صلواتی زاده، عضو کارگروه پاسخگویی اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این جشنواره سخنرانی خواهند کرد.

از کلیه علاقمندان به مباحث حوزه توسعه آموزش دعوت می شود با کلیک بر روی لینک اسکای روم زیر در این جشنواره حضور به هم رسانند.