اعلام نحوه شرکت در برنامه های بیست و سومین همایش کشوری آموزش پزشکی

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، بیست و سومین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، پانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و چهارمین جشنواره دانشجویی ایده های نواورانه اموزشی از تاریخ ۲۸ تا ۳۰ اردیبهشت ماه سالجاری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران در مرکز همایش های رازی به صورت ترکیبی حضوری–مجازی برگزار خواهد شد.
در همایش مذکور به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی، تعداد شرکت کنندگان حضوری محدود است و امکان حضور در همایش به شرح زیر می باشد:
 ۱. افرادی که حتما به صورت حضوری شرکت خواهند کرد: همه اعضای هیات رئیسه های تمامی رویدادهای همایش، ارائه کننده اصلی فرایندهای برتر جشنواره مطهری و ایده های نوآورانه، ارائه کننده اصلی صبحانه های کاری و کلینیک مشاوره.
۲. افرادی که شرکت حضوری آنها بلامانع است: ارائه کننده های اصلی سخنرانی های کوتاه و پوسترها، ارائه کنندگان کارگاه های ارائه کنندگان تجربیات کلان مناطق، دانشجویان و دانش آموختگان رشته های آموزش پزشکی، یادگیری الکترونیکی در آموزش پزشکی و تکنولوژی آموزشی در علوم پزشکی با ارائه کارت دانشجویی یا مدرک تحصیلی،  شرکت کنندگان در کارگاه های پیش از همایش، افراد معرفی شده توسط مراکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی، مدعوینی که دعوتنامه رسمی از مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت دارند.
 ۳. کلیه شرکت کنندگان تمامی رویدادهای همایش به غیر از موارد فوق به صورت مجازی شرکت خواهند کرد.