افتتاحیه "بیست و دومین دوره یادگار (یادگیری برای گذار به استادی)" ویژه اعضای هیات‌علمی علوم پایه و بالینی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه: جلسه افتتاحیه "بیست و دومین دوره یادگار (یادگیری برای گذار به استادی)" ویژه اعضای هیات‌علمی علوم پایه و بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش و تعدادی از اعضای هیات‌علمی علوم پایه و بالینی، روز  دوشنبه ۵ خرداد ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۹ تا ۱۳ در سالن G6 ساختمان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در ابتدا دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه ضمن خوش آمدگویی، توضیحاتی در خصوص اهمیت دوره یادگار بیان و سپس به معرفی دوره اشاره کرد. وی در ادامه بیان کرد که برنامه های این دوره را در دو سطح، سطح محوری و سطح عملکردی برگزار می شود. سطح محوری برنامه هایی است که متمرکز بر هویت حرفه ای معلمی، نگرش به تدریس و یادگیری اصولی هستند.
سپس دکتر مافی نژاد در ادامه گفت که سطح دوم برنامه هایی است که جنبه مهارتی و  فنی داشته که  در راستای و ایجاد توانمندی های تسهیلگری/سخنران، اداره کننده کلاس، ارزیاب، برنامه ریز و تامین کننده منابع آموزش است.
در  ادامه دکتر نسیم خواجوی راد سرپرست مرکز امور هیات علمی معاونت آموزشی برای بخشی از این دوره به عنوان مروری بر زندگی حرفه ای یک معلم دانشگاه، دکتر عظیم میرزازاده را معرفی کرد.
سپس دکتر میرزازاده تجربیات خود را در زمینه معلمی دانشگاه بیان و به نقش آن در شکل گیری هویت معلمی اشاره کرد.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش در ادامه تاکید کرد که شرکت در این برنامه برای اعضای هیات‌علمی (علوم پایه و بالینی) در رتبه استادیاری ضروری است و بر اساس مصوبه دانشگاه، ارائه این گواهی برای ارتقای مرتبه دانشیاری و تبدیل وضعیت از تعهدات به پیمانی الزامی است.