افتتاحیه نشست های بازاندیشی بر جلسات علمی همایش بین المللی انجمن آموزش پزشکی اروپا (AMEE 2023)

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، این نشست با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، دکتر محبوبه مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش و دکتر مریم علیزاده مدیر واحد بین الملل مرکز مطالعات و توسعه آموزش و جمعی از اعضای هیات علمی و علاقه مندان به مباحث آموزش پزشکی برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر علامه معاون آموزشی دانشگاه، ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان و اساتید افزود: این سلسلسه نشست ها به بررسی مباحثی که در همایش بین المللی انجمن آموزش پزشکی اروپا AMEE  مطرح  و عنوان می شود می پردازد امیدوارم این دست مباحث مثمر ثمر و مفید واقع شود و اساتید بتوانند تحلیلی از این مباحث داشته باشند.
وی ادامه داد اهمیت مباحث آموزش پزشکی در ارتقا و توانمندسازی اساتید، دانشجویان  و فراگیران برکسی پوشیده نیست. باید به مقوله آموزش سیستماتیک نگاه کنیم و با جدی گرفتن بحث دانش پژوهی کمک کنیم که حوزه آموزش پیشرفت و ارتقا یابد.

سپس دکتر مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش بیان داشت: هدف از برگزاری این نشست ها، کمک گرفتن و استفاده بهینه از شواهد علمی و  مباحث روز دنیا در زمینه آموزش پزشکی است.

وی همایش بین المللی AMEE  را  یکی از معتبرترین همایش ها در بحث آموزش پزشکی در دنیا دانست و اظهار داشت: در این همایش صاحب نظران حوزه آموزش پزشکی در سراسر دنیا  گردهم می آیند و جدیرترین  و به روزترین مباحث حوزه آموزش پزشکی را مطرح و مورد بحث قرار می دهند. امیدواریم از این  ایده های جدید در راستای بهبود یادگیری و عملکرد مان کمک بگیریم.

دکتر مافی نژاد ادامه داد  اولین و مهم ترین کارکرد برگزاری همایش بین المللی AMEE   این است که کمک می کند تا با مسائل و موضوعات روز حوزه آموزش پزشکی و دغدغه های آن آشنا شویم.  رویکرد ما این است که بهترین راه حل ها و راهکارها را شناسایی کنیم.

در ادامه دکتر علیزاده  نیز به مروری بر برنامه های  این نشست در سه روز آینده پرداخت و پنل ها و  سمپوزیوم هایی که طی این برنامه در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۳ و ۴ بهمن ماه برگزار می شوند را معرفی کرد.

توضیح اینکه در ادامه این نشست پنلی با حضور شرکت کنندگان و  اعضای پنل دکتر سید فرشاد علامه، دکتر عظیم میرزازاده، دکتر رقیه گندم کار با عنوان

Understanding Inclusive Leadership for HPE

Cynthia Whitehead & Dawit Wondimagegn

ارائه شد و در این  پنل  شرکت کنندگان به بحث و تبادل نظر پرداختند.