افتتاحیه هشتمین دوره آموزش نشر آموزش پزشکی (دانا)

هشتمين دوره آموزش نشر آموزش پزشكي (دانا) هر ساله با هدف آشنايي هر چه بيشتر دانشجويان با مفاهيم پايه آموزش پزشكي برگزار مي شود. اين دوره در سال جاري با حضور دكتر امير علي سهراب پور معاون آموزشي دانشگاه، دكتر هومان حسين نژاد مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و دكتر محبوبه مافي نژاد مدير واحد توانمندسازي و مشاركت آموزشي دانشجويان و پذيرفته شدگان در اين دوره در روز دوشنبه مورخ بيست و چهارم آذر ماه افتتاح شد.
در ابتدا، دكتر حسين نژاد در خصوص نتايج مطالعات در حوزه اثربخشي آموزش در سطوح مختلف با كمك دانشجويان صحبت كرد؛ و يادگيري در سنين جواني را زمينه ساز پيشرفت فرد، تسريع در انجام امور و ساير تصميمات حرفه اي دانست. سپس دكتر سهراب پور در بيانات خود، ضمن خوشامدگويي به دانشجويان پذيرفته شده در اين دوره، بر لزوم يادگيري چگونگي فرا گرفتن موثرتر در شرايط كنوني تاكيد نمود؛ و به اين موضوع اشاره كرد كه تجربه ياددهي به يادگيري بهتر و پايدارتر مي انجامد. وي همچنين يكي از مهمترين اهداف برگزاري دوره دانا را مشاركت دانشجويان در فرايندهاي اصلاحي دانشگاهي و ملي در حوزه توسعه آموزش بيان كرد. در ادامه دكتر مافي نژاد در خصوص پيشينه و روند تكامل دوره دانا از سال ۱۳۹۰ تا كنون، با توجه به بازخوردهاي دريافتي از شركت كنندگان و دست اندركاران دوره توضيح داد؛ و فرصت حضور در دوره هاي آموزش پزشكي از جمله دوره دانا را نقطه آغاز ورود به فعاليت هاي توسعه آموزش دانست. وي بر اثربخشي مشاركت دانشجويان در حوزه توسعه آموزش در سه بعد دستيابي به اهداف كوتاه مدت فردي (ارتقاي مهارت ها و توانمندي هاي شخصي و تيمي)، اهداف ميان مدت (ارائه ايده ها و پيشنهادهاي موثر به منظور بهبود كيفيت فرايندهاي ياددهي- يادگيري و ارتقا سيستم آموزشي دانشگاهي) و اهداف بلند مدت (زمينه سازي جهت حضور هر چه موثرتر به عنوان يك كارافرين در جامعه و يا هيات علمي در سال هاي آتي زندگي حرفه اي) اشاره كرد.
در پايان مهلا خياط رسولي مسئول دانشجويي دوره دانا با همكاري تيم تسهيلگران دوره، در قالب اصول بازي وارسازي به گروه بندي شركت كنندگان پرداختند. گروه بندي دانشجويان بر اساس كلاه تفكر ايشان انجام شد.
توضيح اينكه مراسم افتتاحيه دوره دانا به صورت وبينار برگزار شد. ساير كارگاه هاي دوره نيز به دو صورت همزمان و غير همزمان اداره خواهد شد.