انجام خودارزیابی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه بر اساس استانداردهای اعتباربخشی مراکز مطالعات کشور

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، خودارزیابی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه بر اساس استانداردهای کشوری به عنوان مرحله اول فرایند اعتباربخشی مراکز مطالعات کل کشور از تاریخ ۴ اسفند ۱۳۹۹ لغایت ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ انجام شد.
فرایند خودارزیابی به دنبال ابلاغ وزارت بهداشت و در هفته های پایانی سال گذشته شروع شد و با تهیه مستندات مورد نیاز مطابق با فرمت درخواستی وزارت متبوع ادامه یافت.
در ادامه ، پس از بازبینی و اصلاح، مستندات در سامانه اعتباربخشی وزارتخانه بارگذاری شد. استانداردهای اعتباربخشی مشتمل بر حیطه‌های مختلف فعالیت‌های تحت پوشش مرکز شامل حاکمیت و رهبری، ارزشیابی، برنامه ریزی درسی، پژوهش در آموزش، توانمندسازی اعضای هیات علمی، توسعه آموزش و دانش پژوهی، جشنواره ها، کمیته دانشجویی و ... بود.
فرایند خودارزیابی توسط کارگروه خودارزیابی با هدایت واحد ارزشیابی و همکاری کلیه واحدهای مرکز به انجام رسید. نتایج این خودارزیابی برای مرحله دوم اعتباربخشی یعنی بازدید بیرونی مورد استفاده قرار می گیرد. نتایج خودارزیابی  همچنین به عنوان مبنایی برای برنامه ریزی های آتی برای بهبود عملکرد مرکز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
فرایند ارزیابی بیرونی مستندات از طریق سامانه اعتباربخشی وزارت متبوع از تاریخ ۲۶ فروردین سال جاری شروع و در قالب تیم تخصصی انجام خواهد شد.