18 مهر 1403 چهارشنبه

اولین روز برگزاری کارگاه آموزشی "کلیات تعهد حرفه ای"

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي دانشگاه واحد توان مند سازي: كارگاه آموزشي "كليات تعهد حرفه­اي" با هدف توانمندسازي اعضاي هيات علمي باليني در زمينه پروفشناليسم در روز چهارشنبه4 اسفندماه از ساعت 7:45 تا 13:30 با حضور 25 نفر از اعضاي هيات علمي باليني در سالن آبشار دانشكده مجازي برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه دبير كارگاه دكتر سعيد مهرپور ضمن خوشامد­­گويي به بيان اهداف برنامه پرداختند، سپس دكتر امير حسين جهانشير مبحث "مفهوم تعهد حرفه­اي" را در يك بحث تعاملي مطرح كردند. در ادامه اين كارگاه مباحث به ترتيب ارائه توسط اساتيد: "پيشه­گرايي يا حرفه­گرايي حقيقت پزشكي كدام است؟" دكتر حميدرضا نمازي، "رفتار حرفه اي در آموزش باليني" دكتر فاطمه علي­پور، "شرافت و درستكاري" دكتر شهرام صمدي و در انتها مبحث"عدالت" توسط دكتر علي پور ارائه گرديد.

ارائه مباحث به صورت تعاملي و با مشاركت شركت كنندگان بود.
روز دوم اين كارگاه در تاريخ 5 اسفند ماه برگزار خواهد شد.

گالري عكس(م.گودرزي)