18 مهر 1403 چهارشنبه

اولین دوره ارزیابی اعتباربخشی آموزشی، پژوهشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

به گزارش روابط عمومي مجتمع بيمارستاني امام خميني (ره)، اولين دوره اعتباربخشي آموزشي، پژوهشي مجتمع بيمارستاني امام خميني (ره) دوشنبه 12 تير 96 انجام شد.
نعماني پور رئيس اداره آموزش مجتمع اعلام كرد: دكتر پورنيك سرپرست تيم ارزيابان وزارت بهداشت، دكتر محسني، دكتر ابراهيميان و دكتر اعرابي ديگر اعضاي تيم در اين بازديد حضور داشتند.
ارزيابي نودويك سنجه مربوط به حوزه آموزش و پژوهش و بازديد ميداني از امكانات آموزشي و پژوهشي و رفاهي مجتمع حدود هفت ساعت به طول انجاميد.
در همين راستا بخش‌هاي داخلي جنرال، درمانگاه شماره 2 و اورژانس ، پاويون‌ها، غذاخوري اساتيد،Skill Lab و كتابخانه بازديد و با برخي از اعضاي هيئت‌علمي و گروهي از فراگيران مصاحبه شد.
ارزيابي امكانات موجود در ساختمان معاونت امور دانشگاهي و مصاحبه با تعدادي از كاركنان حوزه ارائه خدمات آموزشي، بخش ديگري از اين بازديد را تشكيل مي‌داد.
لازم به توضيح است اين اولين دوره ارزيابي آموزشي، پژوهشي سراسري كشور است كه در بيمارستان هاي آموزشي انجام خواهد شد.

گالري تصاوير