18 مهر 1403 چهارشنبه

بازدید تیم ارزیابان کشوری از بیمارستان بهارلو

به گزارش روابط عمومي بيمارستان بهارلو، دكتر زرگر، عضو تيم ارزيابي بيروني دانشگاه، روز دو‌شنبه ۱۲ تير ماه سال جاري با هدف تبادل تجربيات، بهبود كيفيت فعاليت‌هاي آموزشي و ايجاد اصلاحات آموزشي از بيمارستان بهارلو بازديد كرد. در ابتداي اين بازديد، نشستي در دفتر رياست بيمارستان با حضور دكتر عارفي، معاون آموزشي، دكتر اعتصام، مسئول دفتر EDO، دكتر رضايي، مدير آموزش، مسئولين درس و مدير گروه‌هاي آموزشي زنان، داخلي، طب كار، مسموميت و جمعي از اعضاي هيئت‌علمي بيمارستان برگزار شد. درابتداي اين نشست معاون آموزشي خلاصه‌اي از عملكرد معاونت آموزشي، پژوهشي و دفتر EDO بيمارستان، برنامه‌هاي آموزشي در سطوح مختلف كارآموزي، كارورزي و دستياري، بخش‌ها و درمانگاه‌هاي فعال در زمينه آموزش، عملكرد مركز مهارت‌هاي باليني، امكانات آموزشي، برنامه عملياتي آموزش و پژوهش و … را شرح داد. در ادامه جلسه، اعضاي هيئت‌علمي، راهكارهايي در راستاي بهبود كيفيت آموزش و پژوهش و ارتقاي امكانات رفاهي ارائه دادند و در خصوص چالش‌هاي موجود صحبت كردند. سپس دكتر زرگر چالش‌هاي جدي مالي، اهميت آموزش و پژوهش در كنار وظايف درماني روزمره و فشار كار مضاعف بر اعضاي هيئت‌علمي كه فعاليت درماني نيز بر عهده آن‌هاست و ديگر مسائل و مشكلات را تشريح كرد و قرار شد، اين مسائل به دانشگاه و در صورت لزوم به وزارتخانه منتقل شود.
بعد از آن مسئول IT بيمارستان گزارشي در مورد نحوه و سطح دسترسي فراگيران به سيستمHIS ، قابليت گزارش‌گيري از سيستمHIS براي طرح‌هاي پژوهشي، سيستم Pacs تحت اندرويد و … ارائه داد. در پايان مستندات استانداردهاي اعتباربخشي آموزشي در دفتر معاون آموزشي بيمارستان ارزيابي و از كتابخانه و پاويون‌ها بازديد شد.