18 مهر 1403 چهارشنبه

بازدید تیم ارزیابی اعتبار بخشی آموزشی کشوری از مجتمع بیمارستانی امیراعلم

بازديد ارزيابان اعتبار بخشي آموزشي كشور با حضور رييس و مدير مجتمع بيمارستاني اميراعلم انجام شد.

به گزارش روابط عمومي مجتمع بيمارستاني اميراعلم، در بازديد دكتر محسني و دكتر ابراهيميان ارزيابان اعتبار بخشي آموزشي كشور كه روز يكشنبه 11 تير 96 برگزار شد، ارزيابان از اين مجتمع بازديد و سنجه هاي مرتبط را بررسي كردند.
همچنين علاوه بر مستندات اعتباربخشي از بخش هاي بستري، درمانگاه ها، اورژانس و ساير واحدهاي اين مركز بازديد به عمل آوردند و در همين راستا با دانشجويان و رزيدنت هاي مجتمع مصاحبه كردند.
توضيح اينكه در اين بازديد، دكتر جعفريه رييس و مهندس رضائيان زاده مدير مجتمع بيمارستاني اميراعلم، دكتر كريمي عضو هيئت علمي دانشگاه و از اساتيد اين مركز، دكتر آقازاده معاون آموزشي، دكتر باستاني نژاد سرپرست دفتر توسعه آموزشي و دكتر قدمي مسؤل آموزشي اعتباربخشي مجتمع بيمارستاني اميراعلم حضور داشتند.

گالري تصاوير