بازنگری شیوه نامه برنامه مشاهده آموزش همتایان(ماه) به عنوان یکی از الزامات توانمندسازی آموزشی ارتقا مرتبه از استادیاری به دانشیاری

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازی: در راستای سند جامع توانمندسازی آموزشی دانشگاه، مرکز مطالعات و توسعه آموزش اقدام به بازنگری "برنامه مشاهده آموزش همتا (ماه)" در دهمین جلسه شورای آموزشی دانشگاه مورخ 1401/8/14 کرده است. این برنامه به عنوان یکی از الزامات توانمندسازی آموزشی برای ارتقا از مرتبه استادیاری به دانشیاری است که یک همکار متبحر در محیط آموزشی عضو هیات علمی حضور می یابد و به مشاهده عملکرد آموزشی وی همراه با ارائه بازخورد مناسب می پردازد. هدف این برنامه، توانمندسازی اعضای هیات علمی  دانشگاه در امر تدریس است.

شیوه نامه این برنامه به اعضای هیات علمی دانشگاه و جهت اجرا توسط دفاتر توسعه از طریق اتوماسیون اداری ابلاغ شد.

برای مشاهده شیوه نامه این برنامه اینجا کلیک کنید