18 مهر 1403 چهارشنبه

برکزاری کارگاه اصول اخلاق و تعهد حرفه ای در فضای مجازی و رسانه های اجتماعی

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد توان مند سازي: كارگاه يك روزه "اصول اخلاق و تعهد حرفه اي در فضاي مجازي و رسانه هاي اجتماعي" در روز سه شنبه مورخ ۱۲ دي ماه ۱۳۹۶ از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۴ در سالن G6 ساختمان اصلي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار گرديد.

اعضاي هيات علمي علوم پايه و باليني به صورت مشترك در اين كارگاه­ حضور داشتند. مدرسين اين كارگاه دكتر مليحه كديور، دكتر محبوبه مافي نژاد و دكتر حميدرضا نمازي بودند. هدف كلي از اين كارگاه آشنايي اعضاي هيات علمي با اصول و كدهاي رفتار حرفه اي در فضاي مجازي بود. در اين كارگاه در خصوص موضوعاتي از جمله آشنايي با اهميت توجه به حرفه مندي در فضاي مجازي، فرصت­ ها و تهديدهاي موجود در فضاي مجازي، مصاديق رفتار حرفه ­اي در فضاي مجازي و چالش­ هاي آن مباحثي ارائه شد.