برگزاری اولین جلسه کارگروه «همکاری بین حرفه ای IPC»

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه اولین جلسه کارگروه «همکاری بین حرفه¬ای IPC» در روز سه شنبه مورخ بیست و چهارم آبان ماه از ساعت 13 تا 14 همزمان به صورت  حضوری و مجازی در سالن شورای طبقه اول مرکز مطالعات و توسعه آموزش برگزار شد.
حاضرین در جلسه دکتر ماندانا شیرازی، دکتر توحید سیف برقی، دکتر مریم کرباسی مطلق، دکتر مریم کوپایی و دکتر سهیلا مانی فر از اعضای هیات علمی دانشگاه و ابوالفضل ثباتی سوپروایزر بیمارستان امام خمینی بودند.
در ابتدای جلسه دکتر شیرازی مدیر واحد توسعه راهبردهای نوین آموزشی ضمن خوشامدگویی به حاضرین در جلسه و معارفه اعضا، به معرفی اهداف کارگروه «همکاری بین حرفه ای IPC» پرداخت.

وی در ادامه بیان کرد اجرای این کارگروه از اهداف گذشته واحد توسعه بوده است که با توجه به شرایط کووید به تعویق افتاده و عملیاتی نشده است. همچنین این واحد دارای دو کارگروه فعال دیگر بنام کارگروه «کاربست هنر در آموزش علوم پزشکی» و کارگروه «شبیه سازی و تکنولوژی درآموزش» است.
دکتر شیرازی در پایان جلسه از تعیین برنامه زمانی کارگاه توانمندسازی پیشرفته در دی ماه خبر داد.