18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری آخرین جلسه از دومین دوره برنامه دانشوری آموزش پزشکی

آخرين جلسه از دومين برنامه دانشوري آموزش پزشكي روز سه شنبه  2 خردادماه 96 از ساعت 13 تا 15 در مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي برگزار گرديد. جلسه مذكور كه به كارگاه نگارش متون علمي در حوزه آموزش پزشكي توسط دكتر سارا مرتاض هجري اختصاص داشت به معرفي همايش ها و ژورنال هاي آموزش پزشكي و ارائه نكات مهم در نگارش و انتشار متون مرتبط با آموزش پزشكي اشاره شد.

در انتها نيز ارزشيابي كلي دومين برنامه دانشوري آموزش پزشكي توسط دكتر عظيم ميرزازاده مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه صورت گرفت و از شركت كنندگان خواسته شد نقاط قوت و ضعف برنامه و همچنين نقدها و پيشنهادات خود را در اين خصوص بيان فرمايند.

لازم به ذكر است كه برنامه دانشوري آموزش پزشكي جهت اعضاء هيات علمي دانشگاه با هدف تربيت و ارتقاء توانمندي ليدرهاي آموزشي از جمله توسعه فردي اعضاي هيات علمي بخصوص در زمينه رهبري آموزشي در برنامه هاي توسعه اي در گروه و دانشكده مربوطه، ارتقاء كمي و كيفي برنامه هاي توسعه اي آموزش بصورت ساليانه برگزار مي گردد. دومين دوره برنامه مذكور از آبان ماه سال 95 در دو بخش برگزار گرديد كه بخش اول برنامه به كارگاه سه روزه تدوين پروپوزال طرح هاي توسعه اي و همچنين كارگاه سه روزه ليدرشيپ، برنامه ريزي آموزشي و ارزشيابي اختصاص داشت. بخش دوم برنامه كه به شكل نصف روزه در هفته برگزار گرديد به ارائه ژورنال كلاب، گزارش پيشرفت پروژه و ارائه پلان ليدرشيپ طرح هاي توسعه اي توسط شركت كنندگان و همچنين برگزاري كارگاه هاي درخواستي اختصاص داشت.

شايان ذكر است كه سومين دوره دانشوري در نيمه دوم سال 96 برگزار خواهد شد. براي كسب اطلاعات بيشتر مي توانيد به سايت مركز به آدرس http://edc.tums.ac.ir مراجعه كنيد.

گالري عكس