برگزاری آخرین روز کارگاه تکنیک های سخنرانی و روش های ایجاد انگیزه یادگیری در کلاس درس

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازي مدرسين: آخرين  روز از كارگاه سه روزه "تكنيك هاي سخنراني و روش هاي ايجاد انگيزه يادگيري در كلاس درس" در روز يكشنبه مورخ ۲۷ آبان ماه ۱۳۹۷ با هدف روش هاي ايجاد انگيزه يادگيري در دانشجويان و بهداشت تارهاي صوتي از ساعت ۸ تا ۱۲ در سالن شوراي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه برگزار شد.
در ابتدا مبحث روش هاي ايجاد انگيزه يادگيري در دانشجويان توسط دكتر هدي احمري طهران ارائه گرديد و شركت كنندگان در گروه هاي سه نفره به انجام كارگروهي و تبادل نظر پرداختند. در ادامه نيز بحث بهداشت تارهاي صوتي توسط دكتر ليلا صديق پور مطرح شد. در پايان كارگاه نيز جمع ­بندي و ارزشيابي كارگاه انجام شد.