برگزاری آزمون آسکی مهارت های بالینی عملی و آداب پزشکی با بهره مندی از بیماران استاندارد شده

به گزارش روابط عمومی واحد توسعه راهبردهای نوین آموزشی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، آزمون آسکی مهارت­ های بالینی عملی و آداب پزشکی دانشجویان ورودی 99، دانشگاه علوم پزشکی تهران در روزهای یک­شنبه­ و دوشنبه مورخ 29 و 30 بهمن ­ماه از ساعت 8 تا 13 در مرکز مهارت ­های بالینی واقع در دانشکده پزشکی برگزار شد.

در این آزمون­ها 36 نفر از بیماران استاندارد­شده و آموزش دیده توسط واحد توسعه راهبردهای نوین آموزشی شرکت کردند.

این آزمون برای 290 نفر از دانشجویان پزشکی در 4 لاین 7 ایستگاهه، شامل دو ایستگاه مهارت ­ارتباطی، 4 ایستگاه معاینه و 1 ایستگاه استراحت بود که با حضور 48 نفر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.