18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری ارزیابی اعتباربخشی آموزشی مراکز آموزشی، درمانی و پژوهشی روزبه

به گزارش روابط عمومي بيمارستان روزبه، در ادامه اعتبار بخشي آموزشي مراكز آموزشي، پژوهشي و درماني  روز سه شنبه 13 تير 96 با حضور ارزياب هاي وزارت بهداشت ارزيابي آموزشي بيمارستان روزبه شروع شد.

در ابتدا جلسه اي جهت معارفه با حضور ارزيابهاي دانشگاه، معاون آموزش و مدير بيمارستان، معاون درمان بيمارستان،  اساتيد و مسئولين آموزشي برگزار شد.

در ادامه جلسات مشتركي بين تيم ارزياب  با رده هاي مختلف فراگيران از جمله دستياران  دانشجويان  و اينترن ها بصورت اختصاصي و بدون حضور مسولين آموزش براي دريافت بازخورد وضعيت آموزشي برگزار شد. سپس بازديد از واحدهاي مختلف آموزشي درماني از جمله كلاس هاي آموزشي پاويون هاي فراگيران و اعضاي هيات علمي براي ارزيابي امكانات و تجهيزات آموزشي و رفاهي انجام شد. در پايان با حضور در اتاق معاون آموزشي ضمن بررسي مستندات اعتباربخشي آموزشي مستندات لازم ارائه شد.