برگزاری افتتاحیه سومین دوره کشوری "رهبری در آموزش پزشکی" ویژه دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي تهران، افتتاحيه سومين دوره كشوري رهبري در آموزش علوم پزشكي ويژه اعضاي هيات علمي دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور روز چهارشنبه مورخ 15 مردادماه 1399 به صورت مجازي برگزار شد. در اين جلسه پس از پخش آيات كلام الله مجيد، دكتر هومان حسين نژاد ضمن خوشامدگويي مقدمات و هدف اصلي دوره را بيان نمودند. سپس دكتر مريم عليزاده مدير واحد توانمندسازي اعضاي هيات علمي و دبير علمي دوره، بعد از معرفي شركت كنندگان كه از دانشگاه هاي علوم پزشكي مشهد، ايران، تهران، تبريز، كرمان حضور داشتند، به بيان مروري كلي بر برنامه دوره پرداختند و در انتها به سوالات و ابهامات شركت كنندگان پاسخ دادند. اين دوره در بيستم مهرماه سال جاري پايان خواهد يافت.