برگزاری انتخابات دبیر کلان منطقه 10

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، انتخابات دبیر کمیته دانشجویی توسعه آموزش کلان منطقه 10 به میزبانی دبیرخانه این کلان منطقه، در سالن شورای مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. این انتخابات در روز سه شنبه مورخ بیست و چهارم مرداد ماه سال جاری از ساعت 17 تا 19 در جمع اعضای کلان منطقه به صورت حضوری و مجازی انجام شد.
فراز سیگارودی، دانشجوی دکترای مهندسی بافت از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر کلان منطقه 10، پس از مرور فعالیت های یکساله این کلان منطقه و بیان نقاط قوت و ضعف موجود، از هر یک از داوطلبان دبیری (شیوا قیاسوند از دانشگاه تربیت مدرس، امیرحسین اقبال از دانشگاه علوم پزشکی تهران و صابر نجفیان از دانشگاه علوم پزشکی ارتش) درخواست کرد در مدت زمان تعیین شده به ارائه برنامه های یک ساله خود بپردازند و به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ دهند.
پس از رای گیری و قرائت آرا، امیرحسین اقبال از دانشگاه علوم پزشکی تهران بیشترین رای کسب شده را به خود اختصاص داد و به مدت یک سال به عنوان دبیر کلان منطقه 10 به وزارت متبوع معرفی شد. لازم است دبیر فعلی در ابتدای کار، پس از فراخوان و بررسی رزومه ها با همکاری دبیرخانه کلان منطقه، دو عضو فعال کلان منطقه 10 را به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معرفی نماید.
در پایان جلسه نیز از دبیر و اعضای سابق کلان منطقه 10، تقدیر شد.