18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری اولین روز از بیست و سومین دوره توانمندسازی دانشگاه برای یاددهی روزآمد(دوره تدبیر

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش: اولين روز از بيست و سومين دوره تدبير ويژه اعضاي هيات علمي دانشگاه روز سه شنبه ۱3 تير ماه ۹6 در سالن شوراي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه برگزار شد.

در ابتدا پس از تلاوت آياتي چند از كلام الله مجيد، دكتر امير علي سهراب پور، ضمن خوش آمدگويي به اعضاي هيات علمي مبحث "به عنوان يك هيات علمي چه نقش هاي آموزشي بر عهده داريم؟" را ارئه دادند و در ادامه دكتر عظيم ميرزازاده مبحث "چه اصولي را رعايت كنيم تا دانشجويان حداكثر يادگيري را داشته باشند؟" و در انتها نيز دكتر آيين محمدي در رابطه با "چه راهبردهاي آموزشي را مي­توانيم در فعاليت­هاي آموزشي به كار ببريم؟" به بحث و سخنراني پرداختند.
اين دوره با حضور ۱۵ نفر از اساتيد گروه علوم پايه و باليني برگزار گرديد. شايان ذكر است اين كارگاه  موضوعات را به شيوه اي تعاملي و كاربردي براي اعضاي هيات علمي در ۶ روز ارائه مي دهد و تا ۲۲ تير ماه ۹۶برگزار مي گردد.