برگزاری اولین روز از «دوره مراقبت از حنجره-صدا، تقویت صدا و فن بیان برای معلمان و دانشگاهیان»

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازی مدرسین: اولین روز از دوره دو روزه"مراقبت از حنجره-صدا، تقویت صدا و فن بیان برای معلمان و دانشگاهیان" با هدف ارائه نکات کاربردی و مطالب جدید در خصوص تقویت صدا و تاثیرگذاری بیشتر بر مخاطبین روز دوشنبه موخ 26 شهریورماه از ساعت ۷ تا 12 در سالن آبشار مرکز آموزشی مهارتی و حرفه ای و دفتر آموزش مداوم دانشگاه برگزار شد.

قبل از شروع جلسه صدای شرکت کنندگان جهت آنالیز و ارائه بازخورد در اتاق آکوستیک مرکز ضبط شد. در ابتدای جلسه دکتر مریم علیزاده ضمن خوشامدگویی به بیان اهداف این برنامه پرداختند و مراسم معارفه انجام شد، سپس دکتر پیمان دبیرمقدم مسئول برنامه فلوشیپ لارنگولوژی در خصوص مشکلات رایج حنجره در معلمان و اساتید دانشگاه توضیحاتی را ارائه کردند و به سوالات شرکت کنندگان در این زمینه پاسخ داده شد. در ادامه دکتر سمیرا آقادوست مطالبی در خصوص ویژگی های صدای سالم و استانداردهای بهداشت صوتی بیان کردند. سپس دکتر مریم علیزاده بایدها و نبایدهای سخنرانی- تکنیک‌های سخنرانی موثر و تقویت بیان را ارائه کردند و در پایان جمع بندی مطالب ارائه شده انجام شد.

شایان ذکر است روز دوم این دوره در تاریخ  27 شهریورماه طبق برنامه ارائه شده برگزار خواهد شد.