18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری اولین روز از بیست و چهارمین دوره توانمندسازی دانشگاه برای یاددهی روزآمد(دوره تدبیر)

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش: اولين روز از بيست و چهارمين دوره تدبير ويژه اعضاي هيات علمي دانشگاه روز سه شنبه ۱۱ مهرماه ۹۶ در سالن شوراي مركز مطالعات و توسعه و آموزش دانشگاه برگزار شد.

در ابتدا پس از تلاوت آياتي چند از كلام الله مجيد، دكتر عظيم ميرزازاده، مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش، ضمن خوش آمدگويي به اعضاي هيات علمي به معرفي دوره پرداختند. اين دوره با حضور ۹ نفر از اساتيد گروه علوم پايه و باليني برگزار گرديد.

در ابتدا مبحث دكتر امير علي سهراب پور مبحث "به عنوان يك هيات علمي چه نقش هاي آموزشي بر عهده داريم؟" را ارئه دادند و در ادامه دكتر عظيم ميرزازاده مبحث "چه اصولي را رعايت كنيم تا دانشجويان حداكثر يادگيري را داشته باشند؟" و در انتها نيز دكتر آيين محمدي در رابطه با "چه راهبردهاي آموزشي را مي­توانيم در فعاليت­هاي آموزشي به كار ببريم؟" به بحث و سخنراني پرداختند.

شايان ذكر است اين كارگاه  موضوعات را به شيوه اي تعاملي و كاربردي براي اعضاي هيات علمي در ۶ روز ارائه مي دهد و تا ۲۰ مهرماه  ۹۶برگزار مي گردد.